Waar en waarom balansventilatie?

De luchtkwaliteit heeft invloed op je gezondheid en je functioneren. Onvoldoende ventilatie bezorgt je hoofdpijn, sufheid, geïrriteerde ogen, concentratieverlies en slechtere prestaties. Balansventilatie vind je daarom niet alleen in huizen, maar ook in kantoren, fabrieken, scholen, sporthallen en winkels. Balansventilatie is leverbaar als centraal systeem voor het ventileren van de hele woning of het hele gebouw of als decentraal systeem voor het ventileren per kamer. Het kan gecombineerd worden met verwarming en/of koeling. Hieronder de voordelen van balansventilatie op een rij:

  • Gezondheid

    Je huis is altijd voorzien van schone en verse lucht, essentieel voor je vitaliteit. De gebruikte lucht wordt continu afgevoerd.

  • Wooncomfort

    Het systeem regelt alles voor je. De temperatuur in je huis is in zomer en winter gelijkmatig. Je ervaart geen tocht en hoort geen geluid van buiten.

  • Besparend

    Je bespaart op je eigen energieverbruik en je spaart het milieu.

Meer weten?

Wil je meer weten over de voordelen van balansventilatie of ontdekken hoe het systeem bij jou en jouw huis past? Neem dan contact op met een van de fabrikanten of de dichtstbijzijnde installateur.